Headerafbeelding

Over MH Buurtsurveillance

Direct en doeltreffend

Alle woningen in onze portefeuille worden standaard voorzien van een noodknop naast de deur. Daarnaast ontvangt ieder huishouden drie dongels (halskettingen). Wanneer op deze noodknop wordt gedrukt, ontvangen onze medewerkers direct een melding, waarna automatisch de snelste route naar uw woning wordt berekend. Zonder tussenkomst van een meldkamer. Waardoor zij binnen afzienbare tijd ter plaatse kunnen zijn, om passende actie te ondernemen. Proactief waar het kan en repressief als het moet.

De noodknop kan tevens worden gebruikt voor eerste hulp bij medische nood, aangezien de surveillerende medewerkers allemaal in het bezit zijn van een EHBO-diploma, BHV-certificaat en AED bedienaar-certificaat. Al onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met een AED, dashboardcamera en nachtkijker. De werking van de noodknop wordt, afhankelijk van de urgentie, per adres een- of tweemaal per jaar gecontroleerd.

Veilig en vertrouwd

Alle medewerkers in onze surveillancedienst beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Natuurlijk Persoon zonder aantekening. Tevens zijn zij door de politie gescreend bij de aanvraag van hun legitimatiebewijs voor de particuliere beveiligingsorganisatie. Alle surveillanten zijn in het bezit van een diploma Beveiliger 2, inclusief BHV-diploma, EHBO-diploma en AED bedienaar-certificaat

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

MH Buurtsurveillance

T  088 8 333 333
E  info@buurtsurveillance.nl
W www.buurtsurveillance.nl

KvK 69136483

Antwoordnummer 12047
5600 VD Eindhoven

MH Security is erkend door het ministerie van justitie onder ND nummer 4839

MH Security

T  088 8 333 333
E  info@mhsecurity.nl
W www.mhsecurity.nl

© MH Security 2022Created by